Što radimo

GRAĐEVINSKA I TEHNIČKA PROTUPOŽARNA ZAŠTITA

Požar i dim ugrožavaju ljudske živote i ubijaju ljude, uništavaju imovinu i dovode do teških zastoja u proizvodnji te iznimno visokih posljedičnih troškova. FSB nudi sigurnosna rješenja koja pridonose u slučaju katastrofe pri spašavanju imovine te najvažnije, ljudskih života. Kao kompletan i iskusan partner FSB osigurava projektantima i inženjerima potpunu podršku u izradi građevinsko-tehničkih koncepcija protupožarne zaštite.

Dokazani, suvremeni, inovativni i cjenovno prihvatljivi proizvodi u spoju s jasnim i preglednim načelima konstrukcije temelj su naših sigurnosnih sustava. FSB raspolaže sa širokom paletom proizvoda u građevinsko-tehničkoj protupožarnoj zaštiti koja se štoviše širi i razvija iz dana u dan. Svi naši sustavi su klasificirani prema EN 13501-1, EN 13501-2 i EN 13501-3.

OPTIMIZACIJA TROŠKOVA PROTUPOŽARNE ZAŠTITE

Naš vrhunski tim inženjera ima sva potrebna znanja, vještine te najvažnije od svega – iskustvo u optimizaciji i odabiru najprikladnijih rješenja za konkretan projekt. Svakom projektu pristupamo pojedinačno. U suradnji sa glavnim projektantom, nadzornim inženjerom i projektantom zaštite od požara analiziramo projektni zadatak sagledavajući ga sa svih aspekata (arhitektonski izgled, statika, građevinska fizika te neizostavno zaštita od požara). Poznavajući široku paletu potencijalno mogućih tehničkih rješenja uz suglasnost svih sudionika u projektu odabiremo cjenovno optimalno rješenje. Na taj način osiguravamo investitorima implementaciju tehničkih certificiranih rješenja uz cjenovno prihvatljiv model. U konačnici ostvarujemo značajne uštede našim klijentima.

IZVOĐENJE RADOVA PROTUPOŽARNE ZAŠTITE

Kod izvođenja naših rješenja tri su elementa ključna – fleksibilnost, pouzdanost i kvaliteta. Kako bi to zadovoljili surađujemo sa najboljim monterskim tvrtkama već dugi niz godina. Svi partneri prolaze obuku za izvođenje naših rješenja, a njihova uspješnost u provođenju rješenja u praksi očituje se u brojnim uspješno odrađenim projektima.

Iako nam je povjerenje vrlo bitno svi izvedeni radovi prolaze rigoroznu kontrolu kvalitete naših inženjera kako bismo svojim klijentima osigurali siguran prolazak na tehničkom pregledu u zadanom roku.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja oko naših usluga, obratite nam se sa povjerenjem.